Sant Climent de Llobregat

Cerca

Museu d'Eines del Pagès

Cuina del museu

Cuina de pagès

Si ningú recopilés dades, si ningú no mantingués viva la memòria, si no miréssim la vida com un present que depén del passat i es projecta cap el futur, perdríem una part important de nosaltres mateixos, perdríem la història .

Això vol ser aquest Museu que podeu visitar a Sant Climent: una etapa de la història, i no pas llunyana, que ha precedit l'etapa actual. Si hem arribat a la Lluna és perquè abans hem trepitjat la terra; si hem arribat a les màquines més sofisticades és perquè abans hem fet servir les mans.

El nostre Museu d'Eines del Pagès vol retre un homenatge afectuós a unes dones i uns homes, els nostres pares, els nostres avis, i més enllà, que varen treballar de valent el mitjà del qual disposaven: la terra, i la treballaren com podien, com sabien i amb el que tenien.

Avui disfrutem una part del que ells varen suar, i sabem que els nostres visitants també en gaudiran.

El nostre Museu aplega el record d'un treball ja fet i la unitat d'un poble que no vol perdre les seves arrels.

Un grup de persones es van reunir al voltant d'una idea, d'un projecte: aplegar totes les eines possibles, que cadascú hi aportés el que vlgués: treball, objectes, hores i hores arrancades del propi lleure. I Sant Climent, ara, us pot oferir el treball d'un poble.

I aquí teniu el nostre Museu , un record del passat, un treball de conjunt del present i una crida al futur: la unitat és la clau de la vida.

Visita virtual

     

 Diferents aspectes del Museu d'Eines del Pagès de Sant Climent de Llobregat

El Museu d'Eines del Pagès de Sant Climent es troba enclavat en les sales gòtiques de la rectoria i en el seu jardí adjacent.

Horari de visita: diumenges i festius d'11 a 2 del migdia

Es poden convenir visites, fora d'aquest horari, per a grups o persones interessades al telèfon:

93 658 07 91