La Jugatecambiental torna a la tardor amb una dotzena de propostes molt variades

Dijous, 5 de setembre de 2024

Els horaris de la programació canvien, tot i que les activitats continuen fent-se els divendres a la tarda

Els Jardins de la Font del Rector torna a ser l'escenari de la Jugatecambiental a Sant Climent aquesta tardor. Jugatecambiental són unes activitats familiars de lleure i sensibilització ambiental que començaran i acabaran 30 minuts abans respecte a la programació de primavera. Ara es faran els divendres a partir del 13 de setembre i fins al 29 de novembre, de 16.30 a 18.30 h, l'espai de lloc, i de 17 a 18 h, les activitats.
El programa s'enceta amb "Civisme al parc", sobre com col·laborar al manteniment d'un espai tan ple de vida. En altres jornades també hi haurà activitats que mostren com facilitar llocs on visqui la fauna local, com les caixes nius on poden niar als ocells insectívors del nostre entorn o els hotels d'insectes, habitacles per a aquests éssers invertebrats vitals pels nostres ecosistemes naturals. Els nens i nenes acompanyats de la família també podran aprendre a preparar una recepta sostenible i saludable o a fer reflectors per la bicicleta a partir de materials de rebuig, entre altres propostes.
Jugatecambiental són activitats organitzades per l'Ajuntament i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que es fan al municipi des de l'any 2021. Aquests espais familiars per compartir una estona de joc i experimentació, que a més aprofundeixen en continguts relacionats amb la sostenibilitat, contribueixen a millorar la sensibilització ambiental de la ciutadania.
Podeu consultar tota la programació al document que trobareu adjunt en aquesta mateixa pàgina.

Darrera actualització: 5.09.2024 | 13:50